GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Inga sorger….

5 Comments

Idag har det verkligen varit ett härligt väder. Vi har börjat jobba lite försiktigt i trädgården med att plocka bort vissna blommor och lite annat. Den här växtställningen är det som blev kvar efter den högsta liljan som jag har sett och än mindre haft. Jag är 181 cm lång och den här är i stort sett lika lång.

Växtställning2.jpg

Vi såg flera fjärilar på skogspromenaden. Citronfjärilar och blåvingar och även en sorgmantel. En av de mest fascinerande fjärilarna tycker jag.

Sorgmantel2.jpg

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Inga sorger….

  1. Härliga tider just nu – vi har mest haft mulet och regn och inte mer än +6 grader men nog ska det väl bli bättre snart igen!

  2. En citronfjäril har jag sett i år, en inga andra… än så länge.

    Trädgårdsarbete är mysigt på våren… men har varit utan trädgård så länge nu så jag känner inte det sug jag gjorde de första åren. Men det där med att odla morötter, rödbetor, dill, persilja osv… det var inte dumt det! 😉

  3. Sorgmanteln är fin, men jag tycker bättre om påfågelögat.

  4. Nu när jag såg fjärilen kom jag ihåg att jag drömde om en stor grå fluffig fjärilmask ( jag tror att de heter så men är inte så säker. )

  5. Sorgmanteln är mycket vacker i sin färgteckning.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s