GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Tidens spår

9 Comments

Vi har skog alldeles in på knuten där vi bor i Karlstad. Det finns väldigt många olika varianter för promenader,löpning, skidor m.m. Nu för tiden blir det mest att vi promenerar. n sträcka som vi har gått sen vi flyttade till stan 1972 har förändrats dramatiskt de senaste veckorna. Ny bostadsområden planeras och stora delar av skogen har avverkats.

Tur att det finns gott om andra alternativa motionsstråk.

spår.JPG

Bitte.JPG

skog.JPG

Virke.JPG

 

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

9 thoughts on “Tidens spår

 1. Tråkigt när bekanta promenadvägar inte längre kommer att finnas kvar. Men det är i alla fall sköt att ni har alternativ att välja bland. En av våra vägar förändrades drastiskt när det nya området byggdes men vi promenerar där fortfarande fast det är självklart en helt annan miljö numera…

 2. Nya byggnader är nödvändiga, men jag är inte så pigg på dagens enformiga arkitektur, så jag blir bara ledsen när det mesta förstörs och skogen försvinner mer än kanske är nödvändig för bebyggelsen.

 3. Bra att det byggs bostäder, det är brist på det överallt utom i glesbygd…

 4. Vad trist när dom skövlar skogen sådär…

 5. Jag kan förstå din känsla efter att ha haft den underbara möjligheten under så många år. Det känns sorgligt att se på bilderna.
  Trevlig helg

 6. Ja, det ser inte kul ut. Fast det lär vara brist på bostäder i snart sagt varje kommun. Så även i Karlstad antar jag. Du får ha det!

 7. Förändringar hela tiden, inte alltid till det bästa. Hoppas det blir fina bostäder för de som behöver dem, alltid något!
  Ha en fin helg!

 8. Hmmm, ser inte så vackert ut med de här spåren men tryckte gilla för att det är bra att du dokumenterar.

 9. Avskogning kan inte vara nödvändigt för att bygga nya bostäder. Jag tror att vi behöver träden för att skydda oss mot framtidens klimatsvängningar. De ger skugga, de producerar syre, de tar upp koldioxid och de hjälper vatten både uppifrån och nerifrån att hamna rätt. De uppgifterna kommer garanterat inte nya hus att axla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s