GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Toppen

2 Comments

Jag hittade en gammal Rönblom-deckare i dotterns hyllor som jag antingen inte har läst eller glömt. Jag har de flesta av hans deckare hemma men inte denna. En bok som jag har i hyllan är Höstvind och djupa vatten som år 1991 röstades fram som en av de 50 bästa deckarböckerna i världen. Jag är tveksam till sådana listor men håller med om att H K Rönbloms böcker  har en given plats bland de främsta klassiska kriminalromanerna i Sverige.

Skratta Pajazzo.JPG

Höstvind och djupa vatten.JPG

 

 

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

2 thoughts on “Toppen

  1. Flera av hans böcker står i bokhyllan i sommarstugan och visst är de bra. Men jag håller med om att det är svårt att rangordna böcker. Trots allt har vi mycket olika smak och faller för olika sorters böcker. Även inom deckargenren är spännvidden stor!

  2. Snygg illustration på bok nr 2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s