GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Toppen

2 Comments

Jag hittade en gammal Rönblom-deckare i dotterns hyllor som jag antingen inte har läst eller glömt. Jag har de flesta av hans deckare hemma men inte denna. En bok som jag har i hyllan är Höstvind och djupa vatten som år 1991 röstades fram som en av de 50 bästa deckarböckerna i världen. Jag är tveksam till sådana listor men håller med om att H K Rönbloms böcker  har en given plats bland de främsta klassiska kriminalromanerna i Sverige.

Skratta Pajazzo.JPG

Höstvind och djupa vatten.JPG

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

2 thoughts on “Toppen

  1. Flera av hans böcker står i bokhyllan i sommarstugan och visst är de bra. Men jag håller med om att det är svårt att rangordna böcker. Trots allt har vi mycket olika smak och faller för olika sorters böcker. Även inom deckargenren är spännvidden stor!

  2. Snygg illustration på bok nr 2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s