Nedräkningen har börjat

eurovison.jpg

Jag är alltid lite vag på bloggen när det gäller datumen för våra resor. Man vet ju inte vilka bovar och banditer som läser och man vill inte berätta exakt när man är borta.

Men årets Italienresa är inte alltför långt borta. Med tanke på det usla vårvädret här hemma så känns det bra. Årets stora schlagerhändelse närmar sig också. Den 14 maj är det final i globen. Just nu är Sveriges bidrag tippat som 4:a av bookmakers. Förutom Frans låt så har jag fastnat för Italiens och Frankrikes bidrag . Ryssland är favorit men får ändå inte min röst.

Här finns hela listan där man ser hur man tippar och där kan man också om man vill lyssna på alla bidrag.

Odds i Eurovison Song Contest

——————————

Hustrun går igenom gamla foton och hittade ett på mig när jag var 2 år gammal. Det är taget på Viktor Rydbergsgatan i Göteborg.

Gunnar 1951

Hon hittade också detta kort som jag kanske egentligen inte skulle lägga ut för att jag ser så trött ut. Vi hade personalfest med vilda Västern-tema och jag var huvudansvarig. Därav den trötta blicken…

Gunnar hövding.jpg

 

3 thoughts on “Nedräkningen har börjat

  1. Håller med dig att man inte ska avslöja när man reser. Man kan aldrig vara för försiktig.
    Jag gillar heller inte Rysslands låt, vet inte vad det är då bra med den låten. Men till slut kommer det att utkristalliseras den vinnande låten. I sluttampen.
    Jag har aldrig följ bettingsidorna så undrar om de brukar stämma.

  2. Jag har inte hört någon annan låt än Frans. Tror inte att han kommer att vinna, men det är en feelgood-låt och hoppas att det går bra för honom när det är dags. Italien…önskar jag hade en resa inplanerad, men det får bli ett annat år. Låter härligt i alla fall!

  3. N’är ni än reser till Itaiens sköna land så önskar jag er en bra resa, med sol och värme… Snart vänder det här hemma, när ni kommer åter har vi säkert litet varmare även här… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s