Trakten här ikring är berömt för att man odlar saffran. Igår åt jag en risotto smaksatt med saffran. Andra ingridienser var sparris och Karl-Johansvamp. Det smakade bra.
Hustrun åt lammkött
Life is an adventure!
Idee e guide di viaggi per turisti fai da te
FELIX QUI POTUIT RERUM COGNOSCERE CAUSAS (Lycklig den som inser tillståndens orsaker)
The life of a traveller
Tarot Readings by Donnalee of Kingston NY
Min stora fotoutmaning!
-- history | geography | philosophy | individuality --
An eclectic mixture of personal essays, stuff about writing, stuff about books and far out philosophy from an old baggage in a book-tower.
A menagerie of groovy reads for inspired folk
Disappearing into South Africa's wild places... Again!
Cucina con gusto e semplicità
Livet med böcker, Fibromyalgi och lite av varje!
Foto/Bloggar om det mesta
Let's recollect our emotions in tranquillity
The winner of hearts!
Warmth. Poetry. Laughter.
love and relationship
...e Non solo!
Saffran brukar vara ett säkert kort i matlagning och bakning tycker jag. Men det är naturligtvis en smaksak!
Mmmm, så gott! 🙂
Risotto är inte så dumt. Saffran är förstås en smakhöjare, gillar det bl.a i fiskgrytor.
Den risotton såg verkligen smarrig ut! 🙂