GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Siamo arrivati a Roma

3 Comments

Det är 28 grader i skuggan ute men vi har satt på AC:n på rummet och börjar återhämta oss. Det blir nog en sväng på stan sen. I morgon söndag ska vi försöka hitta några intressanta saker att titta på i stan. Det finns nog en del men vi måste begränsa de heta promenaderna så gott det går.

 

image.jpeg

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Siamo arrivati a Roma

  1. Det är helt klart jobbigt när staden är uppvärmt. Samtidigt vill man inte heller sitta inne när man ska vara ute. Puh….

  2. Oj vilken värme, det är svalt och skönt här hemma, kallt tycker många men jag är nöjd. Ser inte ut att gå någon nöd på er myspysar! Kram

  3. Vandra mycket, pausa ofta så får ni se och uppleva allt möjligt fint!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s