GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Dubbelt så bra

3 Comments

Mikael Persbrandt ställer ut sin konst på Lerin-muséet här i Karlstad. Det lutar åt att vi kollar på den idag. Man kanske inte ska jämföra Persbrandt med Levin men när man har båda i samma lokaler så vore det dumt att inte passa på. Kolla länken:
http://sandgrund.org/mikael-persbrandt/

Skickat från min iPad

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Dubbelt så bra

 1. Lars Lerin är en favorit för mig, gällande Svensk konst. Mikael Persbrandts konst vet jag för lite om. Har bara sett det som förekom i Tv-serien “Vänligen Lars Lerin”.
  En annan favorit är Thorsten Flinck. Fast jag vet inte om han håller på med akvarell och oljemålning.
  På YouTube låg för många herrans år sedan en film, där Flinck och Persbrandt var till en porrbutik. Flinck ville byta en lösvagina som han köpt. Jag minns inte hur det hela slutade, men jag låg dubbelvikt av skratt.

 2. Jag är stor fan av Lars Lerin. Det är nåt speciellt med honom och hans konst. Han är stor!
  Persbrandt har jag svårt för. Hans konst? Ja….har sett några men är för få för att skulle kunna säga mycket. Men som en känd skådis med många som gillar honom så blir säkert en stor succé.
  Konst är ju speciell och det är alltid svårt att definiera. Särskilt modern konst, där en rätt dragen linje kan betraktas som stor nyskapande. I alla fall hos vissa!

 3. Japp, såg/hörde det på TV:n också…. Snart ska jag nog göra premiärbesök i Karlstad och Lars Lerin-museet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s