GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Kommunikationer

5 Comments

Jag har alltid beundrat tågtrafiken i Italien som går och kommer fram när den ska. Det gäller även vår senaste resa men staden där vi bodde låg 7 km från en järnvägsstation och vi var därför beroende av busstrafiken. Den var inte lika pålitlig visade det sig. Det var svårt att läsa tidtabellerna även för turistbyrån som gav oss “fel” information. Vi väntade förgäves på bussen ett par gånger men lyckades till slut ta oss dit vi ville genom att kombinera tåg och buss.

Skickat från min iPad

 

image.jpeg

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Kommunikationer

  1. Vissa tabeller är lite svåra att förstå sig på. Jag har fortfarande inte lärt mig tyda dem som finns i Marbelle, tror jag fattar, men får ändå sitta och vänta alldeles för lång tid. Frågar man någon som också väntar, så kan de ingen engelska. 😂

    • För oss hjälpte det inte att vi fick hjälp av turistbyrån och sen av förbipasserande orstbor. Det kom i alla fall inte nån buss när vi alla var överens om att det borde dyka upp någon.

  2. Alla länder har ju sina egenheter. 😂

  3. Är italienska tåg mer tillförlitliga än svenska då?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s