GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Teknik och träning

3 Comments

Den här helgen präglas av nya tekniska prylar och program som skall installeras. Nya bredbandet och TIVO., båda från Comhem, är i funktion. Likaså den nya HP-datorn. Det här är för övrigt det första inlägget jag skriver på den. IP-telefoni och larm ska kopplas om. Med lite tur är det bara att koppla in dom i den nya routern. En ny skrivare som skall kopplas upp trådlöst i nätet ska också installeras.

Det här verkar vara de MS office-varianter som är tillgängliga. Nån som har tips på vilket man ska välja? Eller har förslag på andra programleverantörer?

Office alternativ

Skönt att kunna ta en rejäl promenad i skogen när det är så mycket stillasittande och lite småstressigt men den nya tekniken.

Skogsstig Rudsspåret.jpg

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Teknik och träning

  1. Har inget tips att komma med men instämmer i att en skogspromenad sällan är fel!

  2. Ny teknik är ofta väldigt krånglig nu för tiden. Men att koppla intrådlös skrivare har varit/känts väldigt smidigt för mig. Men ny TV tex det var bara att köpa och sätta in antennsladdenn och sladd i kontakten sedan klart. Numer är det ett evigt knappande… gillar jag icke! Inte smidigt! 🙂 Lycka till med dina prylar… kan ej heller råda dig vad som skulle vara bäst.

    Skogen är alltid bäst förstås! 🙂

  3. Visst är det skönt att komma ut och rensa sinnet litet. Teknik i all ära, men visst är det lite jobbigt med allt nytt som man måste sätta sig in i för att hänga med i utvecklingen.
    Trevlig söndag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s