Teknik och träning

Den här helgen präglas av nya tekniska prylar och program som skall installeras. Nya bredbandet och TIVO., båda från Comhem, är i funktion. Likaså den nya HP-datorn. Det här är för övrigt det första inlägget jag skriver på den. IP-telefoni och larm ska kopplas om. Med lite tur är det bara att koppla in dom i den nya routern. En ny skrivare som skall kopplas upp trådlöst i nätet ska också installeras.

Det här verkar vara de MS office-varianter som är tillgängliga. Nån som har tips på vilket man ska välja? Eller har förslag på andra programleverantörer?

Office alternativ

Skönt att kunna ta en rejäl promenad i skogen när det är så mycket stillasittande och lite småstressigt men den nya tekniken.

Skogsstig Rudsspåret.jpg

3 thoughts on “Teknik och träning

  1. Ny teknik är ofta väldigt krånglig nu för tiden. Men att koppla intrådlös skrivare har varit/känts väldigt smidigt för mig. Men ny TV tex det var bara att köpa och sätta in antennsladdenn och sladd i kontakten sedan klart. Numer är det ett evigt knappande… gillar jag icke! Inte smidigt! 🙂 Lycka till med dina prylar… kan ej heller råda dig vad som skulle vara bäst.

    Skogen är alltid bäst förstås! 🙂

  2. Visst är det skönt att komma ut och rensa sinnet litet. Teknik i all ära, men visst är det lite jobbigt med allt nytt som man måste sätta sig in i för att hänga med i utvecklingen.
    Trevlig söndag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s