GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Äppelkart

1 Comment

Vårt lilla relativt unga äppleträd på gården har trotsat älg och rådjur under vinter och vår. Det är fler kart än det har varit tidigare vilket är glädjande eftersom det är långt till andra träd som behövs för korsbefruktningen.

Äpplekart

Gräsklipparen på gården är svårstartad och i behov av service. Tyvärr är kön lång hos firman som vi har tänkt anlita. Jag fick i alla fall igång den och fick klippt det jag ville. När den väl har startad så vill jag inte stänga av och på den. Så den fick gå i en och en halv timme non-stop. Min omsorgsfulla hustru gav mig vatten med jämna mellanrum.

Det måste vara jobbigt för de delar av sydöstra Sverige som har ont om vatten.I Värmland är situationen inte sådan men det börjar bli torrt på gården.Den här lilla dammen har snart inget vatten alls och det är ovanligt.

Torka.jpg

Gott om vatten är det i alla värmländska sjöar. Som här i Järnsjön strax öster om Årjäng.

Sandaholm.jpg

 

 

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

One thought on “Äppelkart

  1. Ser ut att ni har en minisjö 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s