Svezia contro Italia

Il 17 giugno incontro Svezia e Italia nel campionato europeo di calcio.

Den 17 juni möts Sverige och Italien i fotbolls-EM. Sverige spelade dåligt i första matchen mot Irland medan Italien övertygade mot Belgien. När nu lagen möts så är Italien storfavorit till segern.

Sverige har en världsstjärna som Zlatan och flera yngre bra spelare men jag tycker inte att Sveriges förbundskapten, Erik Hamrén har fungerat bra. Han borde ha avgått för längesen enligt min mening.

Om Sverige inte går vidare i turneringen så kommer jag att heja på Italien och Island. Det senare laget är med i EM för allra första gången och lyckades spela oavgjort mot Portugal. Den svenske tränaren Lars Lagerbäck anses ha en stor del i Islands framgångar.

Landslaget fotboll

Italien fotboll

 

4 thoughts on “Svezia contro Italia

  1. Jag hejar på vinnare. 🙂 Favoriter alla som anses att inte är en bra lag men vinner matcherna. Jag blir lite ledsen bara när kommentatorer pratar nedlåtande om östländerna.
    Och de kvinnliga kommentatorer i radio är absolut värdelösa. De kan inte ens namnet på de som har bollen. Spelaren ligger ner typ. Man märker knappt ens när det blev mål.
    Jag hejar på Sverige, Ungern, Island och Skottland. 🙂

  2. Tänk vad jag sparar mycket tid på att vara totalt ointresserad! Visst snappar jag upp via radion om Sverige vunnit eller ej, det räcker för mig. Tid jag kan ägna mig åt promenader eller läsning eller något annat kul…:-)

    Heja, heja…

  3. Jag är glad att jag har ett extra hemmalag att heja på. Det har ju gått hyfsat bra för Spanien i dom stora mästerskapen, om man bortser från förra VM då… 🙂

  4. Fotboll är kul att kolla på när lagen spelar bra. Vilket lag som vinner kvittar för mig. De som kämpar bäst hoppas jag vinner 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s