Köp säkert på nätet

Jag har köpt Office till den nya pc:n på nätet. Jag fick problem när jag skulle ladda ner det tills jag kom ihåg att man måste tillfälligt öppna Visakortet för att handla på vissa sajter. På de flesta faktiskt. Det är en bra säkerhetsåtgärd bara man kommer ihåg att göra det.

18 juni näva

I trädgården blommar det för fullt även om jag har fått börja vattna.Det skulle behöva komma mer regn.

Jag är nöjd med Tivo-abonnemanget på ComHem. Jag har inte lärt mig alla finesser ännu men en enkel och bra funktion är att man kan med en knapptryckning få TV-program att starta om från början. Det använder vi oss utav ofta.

 

7 thoughts on “Köp säkert på nätet

 1. Hänger inte riktigt med i det tekniska snacket, men njutera av din blombild.
  Fotboll vill jag egentligen inte heller tala om, Wales förlorade ju mot huvudfienden England och Sverige förlorade. Snart måste det väl ändå vända!!!!
  Ha en bra helg!

 2. Det är väldigt bra att man kan spärra sina kort för internetköp och köp i utlandet, men som sagt, det gäller att komma ihåg att man måste öppna dem och så ska man ju komma ihåg att stäng dem igen.

  Jag åkte utomlands med spärrat kort och det var inte roligt. Jag fick ringa hem till banken och be dem öppna det, så att jag kunde ta ut pengar på bankomaten och handla med det. Nu har jag bankappar i mobilen som gör att jag kan göra det själv var jag än är, men det hade jag inte då och bankdosan var kvar hemma.

 3. Haha…. Jag kunde inte betala i mitt hotell. Alla mina kort hade spärren på. Fast jag trodde att en av de var upplåst. Tur att jag hade kontanter med mig, för senare kom jag inte heller i på min bank på nätet. Cash is king.

 4. Vilka vackra midsommarblomster! 🙂

  Här har det inte regnat på länge, och det lär nog dröja tills det regnar nästa gång. Det gör mig inte så mycket alls, faktiskt 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s