GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

En ut och en in

2 Comments

Dottern med familj har återvänt från Italien och sonen med sin hustru har landat i Tokyo. Skönt!
Rena julafton på bokfronten så här veckan innan midsommar. När jag har läst ut Fred Vargas senaste så väntar Elly Griffiths nya i pipelinen. Två absoluta toppdeckare i en följd! Den förstnämnda har jag köpt och den andra fanns på Biblan i Årjäng.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

2 thoughts on “En ut och en in

  1. Jag väntar tills Griffiths kommer ut på svenska (om den inte redan gjort det) för min hjärna fixar inte att läsa på engelska just nu, det kträver för mycket fokus och energi.

  2. Alltid skönt när nära och kära är på plats 🙂

    Läsa på engelska är jobbigt… Det gör jag bara i nödfall, när det inte finns svenska böcker att tillgå på köp/bytesställen när vi är ute och reser. Nuförtiden med läsplattan och biblioteket på nätet lär det inte bli fler böcker på engelska.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s