Tre deckare

Vi lämnade igen en kasse med böcker på biblioteket och fick med oss en ny hem. Jag lånade tre nya deckare av Ann Rosman, Alexander McCall Smith och Ian Rankin. Det är bra väder för att läsa nu med växlande regnskurar utomhus. Kanske blir det nån stund mellan skurarna att plantera lite perenner som vi fick med oss från svägerskans trädgård i Motala.

11 juli 3 deckare.jpg

 

 

 

 

5 thoughts on “Tre deckare

  1. Ja nog är det läsväder. Har köpt två bärkassar med deckare på FB loppisar här runt omkring. Sedan skänker jag dem vidare till bekanta. 50 kronor för 10 – 12 pocketdeckare kan man inte klaga på.

  2. Jag är ju som dig stor konsument av deckare, men blandar upp med allsköns annat. Nu håller jag på med en lite annorlunda deckare som jag tänkte att “den slänger jag i mig snabbt” så där som vissa deckare är. den är inget litterärt mästerverk men inte alls vad jag trodde, mycket bättre, den heter Mörka platser av Gillian Flynn.
    Ian Rankin har jag läst, men inte minns jag titeln på boken, böckerna. Jag har börjat skriva upp i en läsdagbok varefter jag läst ut böcker, rätt kul att se hur mycket jag egentligen läser.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s