GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Un bellissimo lago/ Ö Laxsjön

1 Comment

Vi reser ofta mellan Karlstad och Östergötland och brukar stanna för en rast vid Östra Laxsjön. Mest på sommaren när camping och kafé är öppet. Så här fint var det igår.

11 juli 2016 laxsjön.jpg

11 jul laxsjön2

Det var 22 grader varmt och härligt sommarväder när vi kom hem igår men det var också torrt i trädgården. Så dagens regn är välkommet.

 

 

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

One thought on “Un bellissimo lago/ Ö Laxsjön

  1. Åh, nu avundas jag er verkligen! Juli har hittills bjudit på två dagar sol, men särskilt varmt har det inte varit. Man njuter förstås av varje stund då regnet inte öser ner🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s