GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Farlig paj

8 Comments

Finishen i gårdagens etapp av Tour de France var väl så spännande som vilken deckare som helst när några cyklister körde på en mc med kameraman. Det var trångt på upploppet och mc:n var tvungen att bromsa för att inte köra på nån i publiken. Det drabbade bl. a. totalledaren Chris Froome som ett tag försökte springa upp för backen utan cykel. Märkliga scener! Jag är inte 100 % insatt i juryns beslut men jag tror att han till slut ändå får ha den gula ledartröjan.

15 jul Agatha-Raisin

Kollade på en ny humoristisk deckare på TV4 igår. Det handlar om privatdetektiven Agatha Raisin som trött på storstan flyttar ut på landet. Det finns minst 8 avsnitt till och massor med böcker av författaren M.C. Beaton.

Det ser ut att bli en fin sommardag och jag skulle egentligen ha åkt till gården för att klippa gräs men kroppen säger nej och det är bara att acceptera. Jag har på inrådan av läkare försökt minska på den dagliga medicinen av smärtlindringstabletter men det verkar inte fungera så bra. Medicinen är lite speciell och effekten av både minskning och ökning av dosen ger effekt först efter 1-2 månader. Det är tredje gången under de ca 10 år som jag har ätit medicinen som jag försöker trappa ner. De första gångerna gick det alls inte bra och jag blev tvungen att trappa upp dosen igen.

 

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

8 thoughts on “Farlig paj

  1. Tittar inte så mycket på cykeltävlingar, men nån snutt då och då av fartfyllda Tour de France har det blivit.
    För övrigt så sorgligt att Frankrike ÅTER drabbats av terror… 😦

  2. Såg halva programmet i går, gillade det! Men vem la den där örten i spenatpajen? Alltså, vem var mördaren?

  3. Vad har du för smärtor. Låter inget vidare. 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s