GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

La fauna selvatica nel nostro giardino

5 Comments

Questa è una lepre.
Vilda djur i vår trädgård är väl mer eller mindre välkomna. Störst skada gör rådjuren som vi helst skulle vilja att de stannade i skogen. Paddan och igelkotten är alltid välkomna.
Här en harunge som satt i jordgubbslandet alldeles nyss. Ovanlig besökare som väl skulle kunna ställa till det men söt var den.

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

5 thoughts on “La fauna selvatica nel nostro giardino

  1. Trevligt att ha en hel djurpark i trädgården – fast inte när dom käkar upp den då… Tänk om dom ändå kunde nöja sig med att käka ogräs?🙂

  2. Igelkottarna gillas inte av våra hundar så lugnast är det nog när det är helt djurfritt😉

  3. Rena rama zoo ni har numera. 😂
    Jag vet inte om det är sant men jag har hört att både kaniner och rådjur är värdar till fästingar. Så var försiktig och kolla varje kväll.

  4. Vi har inte så mycket växter i trädgården som kan locka djur tyvärr, men jag skulle gärna ha den sortens besökare och offra de växter vi har. Gillar djur mycket mer än blommor!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s