TV-favoriter

B är intresserad av design och mode och gillar TV-serierna Project Runway och Inredningsmästarna. Jag tycker också att de är trevliga programserier att följa I den förstnämnda serien tävlar amatördesigners mot varandra genom att de får inreda varsitt rum som sen bedöms av domarna. De måste också ta hänsyn till ägarnas behov.

Project Runway är ett program där amatörer med ambitionen att bli modeskapare tävlar. I varje avsnitt får de ett tema som ligger till grund för en nytt plagg. I sann Robinson-anda åker det ut en deltagare efter varje avsnitt.

 

Inredningsmästarna (Great Interior Design Challenge)

21 jul inredning

Project Runway

21 jul runway2.png

Jag är inne på bloggen, FB och Instagram någorlunda regelbundet. Jag har fortfarande flest besökare på bloggen och också flest följare där. På FB håller sig intresset ganska konstant. Jag skriver sällan där men delar foton från Instagram med nån kort kommentar. Det som ändrar sig mest nu är Instagram. Antalet  följare och besökare ökar  hela tiden.

Jag har vänner på internet som jag hittar på alla tre sociala medierna. Finns det ytterligare  nån läsare här som vill följa mig på Instagram och som jag också kan följa där, så finner ni mig på gunnarcarlstedt.

 

 

2 thoughts on “TV-favoriter

  1. Jag skulle nog fastna även i den där serien, har en tendens att göra det när det gäller utslagsprogram á la Robinson. Kanske likaså bra att inte börja kolla… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s