Fashion

Guardo  il TV serie ProjectRunway in cui i progettisti dilettanti competono.Abbiamo anche visto un documentario su Raf Simons belgi come direttore creativo di Dior.

 We like to watch the TV-show, Project Runway. Last night the final in P.R. Allstar was broadcasted in Sweden. I think it went on air in The US May this year. I think Dom Streater deserved to win although Kim and Ken are very good designers.

Igår sändes finalen i Project Runway Allstars. Värdig vinnare blev Dom Streater här omgiven Ken Laurence och Kim Zamora. Det är ett trevligt program där man kan se hur dessa designers utvecklas. Dom är verkligen duktiga.

Intressant att jämföra detta program med en dokumentär om Dior som sändes i SVT för några dagar sen. Här fick vi följa belgaren Raf Simons när han förberedde den första modevisningen som kreativ chef för Dior. Ofattbart att han och alla andra i produktionen kunde prestera så i detta kaos. Även om personalen runt i kring Raf har många års erfarenheter så är det en bedrift.

3 aug runway2.png

 

Belgaren Raf Simons.

3 aug raf simon

Det är kyligt nu på morgonen men det ser ut att bli en fin dag här i Karlstad. Vi fick 2 mm regn igår i en skur men det skulle behövas mycket mer. Att vattna vår lilla trädgård är inget stort problem men det är torrt i skogarna och skogsbränder kan snabbt sprida sig om inte räddningstjänsten hinner ut i tid.

3 aug weather

4

 

5

 

6

 

10 thoughts on “Fashion

  1. Jag missade båda programmen men jag kan däremot instämma i väderläget. Betydligt svalare här och i dag har det regnat en hel del dessutom.

  2. Alltså det fanns tider då jag alltid zappade vidare då det här programmet dök upp…
    Men så en dag fanns det inget bättre att se på.
    Och då fastnade jag för ett tag och tyckte det rentav var lite givande och spännande 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s