GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Bad boys

3 Comments

Ho un grande collezione di libri . Ho 1000 libri gialli ma anche altri libri includo molti vecchi linri per i giovanni e i bambini. Enid Blyton e’ un dei preferiti.


 

img_2144-1

Jag har mest deckare i min boksamling men jag är svag för gamla ungdomsböcker. Här en bok av Enid Blyton mest känd för fem-böckerna men här handlar det om “6 Bad Boys”

image

Boken som jag har köpt i ett antikvariat har en gång varit ett pris i en uppsatstävling. Man kan undra vem denne Per-Olof Svensson i Krislinge är och hur det har gått för honom sen i livet.

Blyton text.jpg

5
.

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Bad boys

  1. En duktig gosse från Skåne. 😋

  2. Vilken vacker skrivstil texten är skriven på. 🙂

  3. Spännande! Det borde du nästan undersöka😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s