Stand up


I den svackan som jag är i just nu min smärta har jag svårt att sitta och därför ligger jag i soffan och kollar på OS. Jag surfar i mobilen men ibland vill jag arbeta med PC:n och då står jag helst. De sista åren som jag jobbade heltid hade jag ett höj- och sänkbart skrivbord och det stod mest i högsta läget. Här hemma har jag ställt en hylla på skrivbordet tills vidare och det funkar. 

Kort om mina problem: Strålskador vid behandling av prostata cancer. Har varit hanterbart i 5-6 år men sämre nu vilket förhoppningsvis gradvis ska bli bättre med ändrad medicinering. 

4 thoughts on “Stand up

 1. Beklagar verkligen din sjukdom.
  Läste på nätet att denna sjukdom inte är klarlagd. Dock verkar den ha en viss ärftlighet i familjen. Oavsett är det tråkigt.

  Det för mig in på min stora husgud sedan sent 60-tal, Frank Zappa. Gick bort i prostatacancer1993. Grät floder när beskedet kom. Såg honom live i Sverige fyra gånger. Har alla originalutgåvor gällande vinyler & cd:n + mängder med filmer.

  Håll ut och bekämpa denna otäcka sjukdom, som biter sig fast i oss mäns kött och blod.

 2. Smärtor är ett elände många människor dras med under många år. Som väl är jag ganska förskonad från sådant… fötterna är värst… men även det har blivit bättre med individanpassade inlägg… Hoppas din smärta snart tonar ned.

 3. Det är inte roligt att läsa att du inte mår bra. Hoppas att medicineringen ställs in på rätt dos och du hämtar upp dig.
  Att kolla OS kan vara roligt, och jag vet att du gillar det. Heja Sverige. 🇸🇪

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s