Guldgruva och silverkant

Just nu är säkert Sveriges fotbollsdamer besvikna efter förlusten mot Tyskland men förhoppningsvis kan dom snart glädja sig åt en fantastisk framgång som gett silver. Utöver Sarah Sjöströms guldmedalj i simning så har detta OS präglats av silvermedaljer till Sverige. Några fina brons har det också blivit. Jag tycker att alla 10, som det ser ut nu, är värda att firas.

Eftersom jag just nu inte orkar så mycket mer än att se på Tv och läsa böcker så är det kul att upptäcka att Ibooks store innehåller en massa gamla klassiker. Rena guldgruvan för den som liksom jag gillar deckare från “the golden age”. Jag hade aldrig trott att jag skulle kunna göra sådana fynd där. Jag har hittat många sådana genom åren i loppisar och antikvariat som nu finns i min hylla men många är omöjliga att finna där. Jag har laddat ner några sådana böcker nu i e-form. En v dom är Edmund Crispin som bl. a skrivit boken Lik i leksaksbod (moving toyshop) som är en både spännande och underhållande bok. Just den har jag i min hylla men boken Swansong nedan läser jag nu som e-bok.

Jag trivs bäst med att läsa i Iphone 6s+ som är lite större än andra Iphones.Ipaden blir lite tung när man ligger ner och läser.

20 aug 1.jpg

 

20 aug 2

Igår var det omväxlande sol och regn. Hoppas att solen tittar fram idag också. Trevlig helg till alla!

20aug 3.jpg

4

 

6 thoughts on “Guldgruva och silverkant

  1. Jag håller mig fortfarande till böcker i pappersform. Även när jag reser. Jag testade digitalt men tilltalade den inte mig. Inte heller jag att den ska bli uppläst för jag vill skapa mina egna röst och utseende till de olika karaktärer som finns i böckerna.

  2. Orkar inte så mycket mer… du är väl inte sjuk? I så fall får du krya på dig!

    Pappersböcker gäller även för mig… gillar det verkligen… Läsa e-böcker har jag inte testat… vill nog ha en bok, tror jag. Vet förstås inte i och med att jag inte testat…. Ljudböcker… OK, men föredrar böcker, gör jag…

  3. Visst är det något speciellt med en medalj av den ädlaste valören men ett silver ska verkligen inte underskattas! Jag tycker att våra idrottare gjort ett gott jobb 😀

  4. Ja, men ni har haft så många fina framgångar i OS jämfört med Finland så ni kan vara jättenöjda!
    OS-silver i fotboll är en stor prestation – Sjöströms medaljer inte att förglömma.
    Jag gläds mer er!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s