Gould!

Jenny Rissveds, Sweden  Olympic champion in mountain-bike!

Jenny Rissveds dalla Svezia ha vinto l’oro olimpico in mountain-bike!

Jenny Rissveds kom till Rio för att lära. Tanken var att hon skulle vara med och slåss om medaljer i OS 2020 men hon korsade allt motstånd och tog Sveriges 11:e medalj och det andra guldet.

21 aug 3

Jag gillar när författare har lite referenser till kollegor i sina böcker. Det kan ske på många sätt. I den boken jag läser just nu av Edmund Crispin nämns tre romanfigurer hos samtida författare. Att H.M. är John Dickson Cars hjälte Sir Henry Merrivale och att Albert Campion syftar på Margery Allinghams böcker visste jag men Mrs Bradley var ny för mig. Ska kolla upp detta på google senare idag.

 

21 aug 1

21 aug 2

4

 

3 thoughts on “Gould!

  1. Hej! Jag såg just nu reprisen av Jennys guldlopp och visst är hon redan en stjärna och som jag skrev i går på FB så anser jag att hon är värd en bragdmedalj! Sedan kan ju Sarah Sjöström, som pallade för det enorma trycket få Jerrigpriset för det är hon värd efter alla medaljer och underhållning hon givit oss. Damerna gjorde otroligt bra ifrån sig i fotbollen men det är ju dock många medaljer inkl. guld som krävs tycker jag för att man ska få Folkets pris! Kan Zlatan, som inte ens spelar varken i eller för Sverige, få guldbollen utan paus, så kan Sarah….! Avslutning i dag men sedan börjar SVT sända Paraolympics..det blir mycket sport på TV nu. Men vem vet vad som hinner hända till nästa OS ? Många av oss börjar bli till åren och därmed sjuka. Ha en go söndag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s