GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Nålstick

7 Comments


Jag har prövat akupunktur för smärtlindring ett par gånger tidigare. I kombination med medicin har det varit bra tycker jag. Det var en 5-6 år sedan jag testade senast och den akupunktören är pensionerad nu. Så jag vände mig till en vårdcentral här som ger sån behandling. Dom svarade mig med en fråga om var nålarna skulle sitta. Inger inte nåt större förtroende kan jag säga. Men nu har jag fått tag på en som kan det här och snart dags för första behandlingen. Sitter i väntrummet. 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

7 thoughts on “Nålstick

 1. Hoppas att du fick ta på någon riktig bra och de får lindring.
  Håller med dig, var verkligen en dum fråga.

 2. Det lät väl inte helt förtroende ingivande får jag säga men hoppas att det gick bra och hade avsedd effekt ändå.

 3. Jag tror på alternativa vårdmetoder och hit kan man väl räkna akupunktur – ibland behövs mediciner förstås men inte alltid.

 4. Hoppas det hjälper!

  Jag har testat akupunktör (visste inte ens att den där kotknackaren hade tänkt ta till såna där nålar). Mig hjälpte det inte. Hoppas innerligt att det blir bättre för dig, att ha värk är ett elände!
  Kram

 5. Jag har aldrig prövat akupunktur men jag har vänner som gjort de,t och dom tycker att det har hjälpt, så jag skulle gärna testa om det behövdes av någon anledning…

 6. Hoppas att nålsticken haft förväntad effekt!

 7. Vet inte om min kommentar hamnade i skräpkorgen…? Provar utan bloggadressen….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s