Enögd

.My reading glasses are broken so I Have problems reading books and digital screens. Until I´ve fixed them I have to use  my other couple . It´s ok but not perfect. My book-shelfs are more than full so I download new ones in e-bookformat. Doesn´t take much space in the Iphone.

I miei occhiali che uso quando ho letto sono rotti., Io li presento per la riparazione di domani.

 

Jag har progressiva  glasögon som jag teoretiskt sett ska kunna både läsa med och använda när jag skriver på PC:n men i praktiken är jag beroende av mina terminal- och läsglasögon. Nu har de gått sönder så jag får klara mig ändå tills jag får dom lagade.

29 aug 1.jpg

Det funkar skapligt ändå att läsa digitalt och jag plöjer just nu igenom vintagedeckare som jag har köpt på Ibook-store. Jag har också laddat ner samtliga 8 böcker i Anne på Grönkulla-serien. Kostade totalt 9 kr vilket får anses överkomligt. Min bokhyllor svämmar redan över så 8 nya i pappersformat hade varit svårt att klämma in.

29 aug 2

 

29 aug 3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Enögd

  1. Jag klarar mig hyfsat med mina progressiva men nog är terminalglasögonen helt klart att föredra. Så jag förstår att du vill få dem lagade.

  2. Hej..
    Ännu så länge klarar jag mig utan glasögon men antar att den dagen kommer då man måste ha..
    Kul med böckerna om Anne.. Jag har ganska mycket böcker i förhållande till vänner och bekanta för jag älskar att läsa men du har säkerligen massor..
    ha en fin dag…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s