GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Iphone 7

6 Comments

Un nuovo modello di iPhone sarà disponibile a breve.Hanno chiamato l’iPhone 7 e iPhone 7. Ho iPhone 6s +  e sono molto soddisfatto

Apple was presenting the new Iphone 7  on an event yesterday (2016-09-07). It will be possible to buy the mobile in september although Í doubt that they will be able to produce as many as are needed to meet the demand.

8 sep 3.png

Apple börjar sälja den ny versionen av Iphone nu i september. Jag har nyligen skaffat modellen 6s+ och det är inte aktuellt med byte just nu. Det som lockar är en ännu bättre kamerafunktion men den jag har fungerar utmärkt. Jag tar uteslutande kort med mobilen nu.

På bilden nedan så får man en uppfattning om hur formatet på modellen 6 och 6s+ skiljer sig åt. Innan jag köpte mobilen kollade jag så att den fick plats i fickan och det gjorde den. Nu använder jag nästan bara den även när jag annars har använt Ipad eller PC. Det enda som fortfarande gör mig beroende av PC är programmet för släktforskning. Det finns bara i PC-version. Det finns alternativ som att använda Ancestry.com men jag vill ha 100 % kontroll på vad som läggs ut. Finns också appar som kanske skulle kunna fungera men jag är nöjd med mitt nuvarande program och PC:n har jag ju ändå.

 

8 sep 2.jpg

Inte jättevarmt men ändå behagligt väder de närmsta dagarna.

8-sep-4

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

6 thoughts on “Iphone 7

  1. Lockelsen är inte lika stor längre när nya kommer ut som förr. Jag bytte enbart nu för min pappa ville så gärna ha min iphone 5, så jag tog en nästan likadant en iphone se. Jag gick inte upp i storlek. Mina fickor är nog mindre än dina och i handen vill jag inte hålla den, 😉

  2. Jag har en iPhone 6 som jag har bindningstid ett år till på så något byte är inte aktuellt. Är dessutom nöjd med den jag har. På resande fot så får systemkameran göra jobbet i stället!

  3. Var det inte den här modellen som kallades tillbaka för att batteriet hade exploderat på så många?

  4. Jag fotar ytterst lite med min mobil (Samsung) utan har alltid min lilla röda med mig (en Canon). Anders däremot, fotar mycket med sin och dom bilderna blir himla bra. Knycker dom ibland 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s