11 sep 2001

Jag kommer väl ihåg hur jag fick nyheten om attentatet de 11 sep 2001 trots att det har gått 15 år.
Numer poppar det upp nyheter med jämna mellanrum på mobilen men då var den tekniken ganska ny. Aftonbladet hade den servicen kopplat till min PC på jobbet. Först trodde jag att ett litet enmotorigt plan av misstag krockat med byggnaden men efterhand förstod jag att det var något mycket värre och hemskare

7 thoughts on “11 sep 2001

  1. Den dagen glömmer jag aldrig. Jag satt på jobbet och skulle gå in på Dagens Industri och kolla en sak när jag fick se en sändning från USA. Först trodde jag att jag hamnat mitt i en film, men sen förstod jag att det var verklighet. Det blev inte mycket vettigt gjort den eftermiddagen…..

  2. Jag gick från jobbet precis när den första nyheten kom, och då trodde de att det var ett litet plan som kört vilse. Väl hemma skulle jag måla ungarnas nya sängar så det tog en stund innan jag var i gång och satte på radion. Då trodde jag att jag hamnat i någon radiopjäs för det var så overkligt. De talade med nån svensk i FNbyggnaden som avbröts för att brandlarmet ljöd och huset skulle utrymmas…

  3. Den dagen glömmer jag aldrig. 😦 Jag förstod inte vad busschauffören viskade om till mig. Min uppmärksamhet var inriktad mot de femtio besökarna som han tagit med till Lidéns Samlingsmuseum. När jag efteråt ensam en våning upp stod och tittade på TV-skärmen, mitt på dagen, trodde jag inte mina egna ögon. Min aptit var lika med noll. Ändå var jag tvungen att äta eftersom insulinet jag sprutat in i magen började verka. All ondska gör mig mörkrädd.

  4. 11 september har mycket elände hänt genom tiderna.. World Trade Center-attacken, ja, det är nog en händelse, bland många andra, som vi minns var vi var och vad vi gjorde när vi först hörde om den!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s