GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Gently

2 Comments

This is the second book by Alan Hunter in the George Gently serie. It’s from 1955 and I read it as an e-book. The last book was written as late as 1999 so it will take some time before I have read them all.

———-

Amo i libri di Allan Hunter circa Inspector George Gently. Non so se è tradotto in italiano

————–

Det här är bok nummer 2 i Allan Hunters serie om George Gently. Den är från 1955 och finns som e-bok. Osäker på om den finns i svensk översättning men om man inte vill läsa den på engelska så finns det en TV-serie.

12 sep 3.png

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

2 thoughts on “Gently

  1. Jag föredrar att läsa böcker på svenska vilket är dumt. Engelska böcker ger en fantastisk träning av språket och ordförrådet. Med tanke på att vi talar engelska med sonens flickvän så skulle det inte skada!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s