Gently-mania

Ho letto i libri di Allan Hunter, e anche guardare la serie in televisione. Mi piacciono entrambi

I´m on my third book about Inspector George Gently written by Allan Hunter. At he same time I´m following the television-series staring Martin Shaw.

Jag följer Inspector Gently på TV4 Guld där man kan se avsnitten med svensk undertext. Tyvärr finns inte Allan Hunters böcker på svenska men jag är nu inne på den 3:e. Han har skrivit 46 stycken så det dröjer innan jag har plöjt igenom dom. Än så länge har jag inte sett nåt avsnitt på TV som jag har läst i bokform. Jag tror inte att de 5-10 första böckerna är dramatiserade.

 

15-sep-6

 

15-sep-7

 

 

5 thoughts on “Gently-mania

  1. Hej! Inspector Gently har jag sett minst två ggr. då den gått i repris och vill minnas att det var på kanal 9. En serie som jag gillar men framförallt är Martin Shaw bra och han har varit med i en långkörare för npågra år sedan där han spelade domare och kanske det var på kanal 9 eller 8, minns ej för det var längesedan men den var ännu bättre 🙂
    Just nu, i kväll har jag återigen sett Stolthet och fördom på kanal 8 och den spelades in 2006 men har visats flera ggr. Omöjligt att låta bli att se den, för Donald Sutherland är toppen som Mr. Bennet och hans fru lika bra och hon spelar ju huvudrollen i “Ett fall för Vera” som nyligen visatas på SVT1. Den serien får dom gärna fortsätta spela in nya avsnitt av. Toppenbra!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s