Vattenläcka

Det ser ut som det är sista dagen idag med riktig sommartemperatur. Hösten är här även om dagstemperaturerna kan gå upp mitt på dagen. Det blommar fortfarande en hel del i trädgården eftersom det ännu inte har varit någon frostnatt.

Det låter kanske lite konstigt men jag hoppas på ett kraftigt regn snart. Anledningen är att vi har haft hantverkare här som har lagat en vattenläcka. Vi har sett att det droppar vatten på ett ställe där det inte borde göra det. Som tur är har det inte blivit några stora vattenskador. Bara några brädor som behövde bytas ut. Troligen är orsaken till läckaget en spik som har rostat och lämnat ett hål i en metallplåt. Jag vill nu bara få bekräftat att snickarna har hittat och lagat på rätt ställe. Det ser vi när nästa kraftiga regn kommer.

15-sep-1

15 sep 2.jpg

15-sep-4

 

5 thoughts on “Vattenläcka

  1. Ja, det är varmt, även om september brukar vara fint. Idag var jobbigt i stan, 22 grader men känns så mycket mer.
    Tvångsledigt från jobbet, då vi också haft läckage, medan jag var på min semester. En läckande diskmaskin orsakade det. Nu fräser de ner tacket och lite annat. Det är surt, då det är nu tredje gången på lika många år, men det är första gången jag inte kan jobba.
    Och dessutom får jag stå för målningen själv. Ingen kan förklara varför, då jag har verkligen inget med läckaget att göra. Jag är bara drabbad. 😁🙁

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s