Celebrities

Guardiamo Inglese serie TV Antique Road Trip. Io non credo che sia in televisione italiana.

 

We like to watch the Antique Road Trip originally broadcasted on BBC. Sometimes celebrities participate and yesterday John Nettles was one of the contestants He is known for his part in Midsomer murders where he play the leading character as Tom Barnaby.

 

Vi brukar kolla på programmet Antique Road Trip, inte att förväxla med Antique Road Show som är förlagan till vår egen Antikrunda.

Programmet handlar om antikexperter som tävlar med varandra om att hitta fynd som sen säljs på en auktion. Ibland deltar kändisar i programmet och igår var John Nettles med. Han är mest känd här i Sverige som Tom Barnaby i Morden i Midsomer. Vi som är lite äldre minns honom också som Bergerac i serien med samma namn.

17 sep 3.jpg

17-sep-1

17-sep-2

 

 

8 thoughts on “Celebrities

 1. Hej, Gunnar ! Mitt favoritprogram som jag har sett under flera år nu, tror jag. Bänkat mig varje dag 18.00 framför Teven och kanal 8. Nu börjar serien 17.45 beroende på kändisarna som är med. Och 19.00 fortsätter det med “En plats på landet” där det blir mer resa i Storbritannien då det är husvisning för spekulanter och även där får man lära sig om div. hantverk, djur, natur, klimatsmarta saker, gamla kyrkor och slott o.s.v.
  Otroligt vad man får se och dom antika bilarna dom kör, är kul att se. Extra kul med kändisar och även den “nye Barnaby” har varit med, liksom Poirots kommissarie Japp. Den mannen som kommenterar har ju humor så det förslår. Ett otroligt underhållande program samt lärorikt om både antikviteter, historia och geografi m.m.. Hade ingen aning om det som John Nettles fick lära sig om alla de 700 soldaterna som dog under övningen under 2:a v-kriget och som tystades ner! Vinsten, om dom gör någon, går ju dessutom till Children in need 🙂 Hade faktiskt tänkt skriva om detta programmet i går på FB då dom flesta minns Barnaby ( som fortfarande repriseras på kanal 8) och kanske jag ska ta och puffa för det någon dag, eller så kan du väl lägga ut detta, som du skrivit här på din FB-sida 😉

 2. Att David Barby avled ( 69 år) redan 2012 visste jag inte för han var med i ett program helt nyligen så det är tydligen repriser dom visat på kanal 8 😦
  Inte heller visste jag vilket elände den unge Charles Hanson fick 2013! Både testikelcancer OCH ett dödfött barn 2013… 😦
  http://www.mirror.co.uk/news/real-life-stories/charles-hanson-testicular-cancer-stillborn-2234727
  Svensk TV ( kanal 8) ligger några år efter så nu ska jag läsa mer på BBC framöver!

  1. Jag vet att David Barby har gått bort. Det stod i eftertexterna till ett program som han var med i. Att min favorit Charles har råkat så illa kände jag dock inte till.
   Många av serierna jag tittar på är BBC serier som har några år på nacken. Tyvärr finns inte BBC med i kanalutbudet annat än som “BBC Britt” “BBC world ” etc. I alla fall gäller det Comhem.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s