Laleh

Laleh è uno dei migliori artisti della Svezia

Laleh is one of the best singers in Sweden. We will see her live in Karlstad in November. I´m so looking forward to that!

Jag tittade på Skavlan igår där Laleh var en av gästerna. Jag har lyssnat på hennes nya album på Apple Music och det håller som förväntat en hög kvalitet.
Hon påbörjar nu en turné som avslutas i Karlstad. Den konserten har vi biljetter till och det ska bli kul att höra henne live för första gången.

 

 

 

4 thoughts on “Laleh

  1. Laleh live är något alldeles extra. Hon har en scennärvaro som få har. Har hört/sett henne två gånger live i Ytterjärnas kulturhus. Första gången trodde hennes gäng att de spelade typ på Globen, så det blev mycket ös. Andra gången hade de fattat att platsen är ännu bättre för ett lugnare tempo och då blev det rent magiskt. Hennes låt History ekar fortfarande i de väggarna där och i mitt huvud. Men hon är bra på båda konsertformerna, så ni kommer att få en upplevelse att minnas 🙂

  2. Hon är bra när hon sjunger och uppträder. Men när hon pratar känns många gånger att hon inte vet vad hon vill säga och flummar ut, och avbryter sig själv hela tiden med halvfärdiga meningar som inte leder någonstans. I slutendan är svårt att få ihop vad hon ville säga. Reagerade också att hon log igenom hela berättelsen när norrmannen berättade hur hans bror dog, medan resten av showen satt hon med rätt så allvarligt min.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s