Buongiorno!

Cappuccino e torta al limone. Yummy!

Ho aggiornato il mio iPad a iOS 10 senza problemi. Ho trovato le foto di autunno 2012. Foto 2 e 3 .

Foto 1 è da ieri al caffè

I have updated to Ios10 on Ipad without any problems. In fact the image-function is better and I can access my 7.000 photos. Picture 1 is from yesterday and 2,3 from October 2012.

Nu på morgonen har vi vatten, varmvatten och bredband tillbaka. Skönt!

21-sep-3

 

Det är alltid lite oroligt när man uppdatera operativsystem och jag var lit orolig när jag la in Ios10 på Ipaden härom dagen. Även om jag har allt sparat  i “molnet” så vet man aldrig. Så jag blev lite överraskad när plattan istället plötsligt kunde hantera alla 7.000 bilder som finns lagrade. Innan så visade den bara en del. Det kan inte handla om utrymmet som är detsamma utan hänger rimligen ihop med att bild-funktionen i det nya operativsystemet är bättre (vilket också har sagts i omdömena om I0s10)

När jag bläddrar i gamla foton så fann jag två från oktober 2012.

21 sep 1.jpg

21 sep 2.jpg

Idag är det dags för akupunktur och ultraljudsbehandling. Räknar också med att fortsätta min obrutna rad av promenader. Idag blir det nummer 10.

 

 

 

4 thoughts on “Buongiorno!

  1. Cappucino och citrontårta ser gott ut, men jag dricker inte kaffe och är allergisk mot citrusfrukter! Blir dock alltid sugen på cappucion när jag ser det, men kan inte med smaken, konstigt.
    Fina “gamla” foton!
    Ha en bra dag!

  2. Visst är det nervöst med såna uppdateringar! Min telefon är på mig dagligen nu, men jag vill inte göra uppdateringen förrän jag kommer hem igen. Vill inte bli av med telefonen – förra uppdateringen gick käpprätt åt… Och Anders fick jobba läääänge för att få tillbaka den som den skulle vara…

    Vilka härliga arkivbilder du hittade 🙂

  3. Så skönt att vatten, varmvatten och bredband är tillbaka. Vissa uppdateringar är inte att leka med så ibland väntar vi för att se vilka problem som dyker upp. Eller så tar vi enhet i taget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s