Thriller

 “La ragazza del Treno” è un film che sarà presentato in anteprima nel mese di ottobrel nome dell’autore è Paula Hawkins e il film è diretto da Tate Taylor.

The world famous book “The girl on the train”, written by Paula Hawkins, will be on film screens in October. The film is directed by Tate Taylor

Boken “Kvinnan på tåget” är skriven av författarinnan Paula Hawkins. Denna  thriller har blivit översatt till många språk redan och i oktober kommer den som film med Emily Blunt i huvudrollen. I regi av Tate Taylor

5 thoughts on “Thriller

 1. Jag gillar att du förutom att skriva på svenska också skriver på italienska. Jag kan ju egentligen inte italienska, men spanska och förstår därfor det mesta du skriver och lär mej lite italienska på kuppen!
  Har sett de sista minuterna av Pointless på BBC1. Direkt efter detta program kommer nyheterna kl 18.00, vilket jag tycker om att se.
  Ha en fin helg!

 2. Boken tyckte jag var väldigt bra och kanske gör den sig utmärkt som film. Ibland har jag svårt att se en film när jag läst boken och vice versa.

  Trevlig lördag!

 3. Jag har väntat på den där filmen. Jag lyssnade på boken när jag var på Grönland och tyckte den var väldigt bra, just den psykologiska undertonen som gör att man inte genast förstår hur det hänger ihop.

  Ha en trevlig lördagskväll och helg!

  Kram

 4. Den kan jag också tänka mig att läsa. Finns så mycket jag vill läsa, men har inte så högt tempo numer… Får se om det blir några timmar tillsammans med kvinnan på tåget för mig… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s