Montalabano

Mi piace Andrea Camilleris romanzi gialli. Purtroppo non posso leggere in italiano.Li ho letto in inglese o svedese. Ho tutti i film su DVD. Parlano italiano, ma ci sono i “subtitle”svedese. Ho letto il numero di libro 18 “Il gioco degli specchi — 2011″

Oggi ho comprato il numero 19 come un e-book, “Una lama di luce — 2012″

I love  Andrea Camilleris´ books about Inspector Montalbano solving crimes on Sicily in Italy. I have all films on DVD with spoken italian but subtitled in Swedish. I read the books in English and has downloaded book number 19, Blade of light,  as an e-book today. The most recent book that I´ve read is Game of mirrors.

Jag har alla Montalbanodeckarna på DVD. Bra träning att lyssna på italienskan samtidigt som det är en svensk undertext. Jag läser böckerna på engelska helst. Den senaste som jag har läst är Game  of Mirrors och idag har jag laddat ner nästa bok i ordningen som har titeln Blade of light som e-bok.

 

25-sep-6

25 sep 5.jpg

 

 

 

4 thoughts on “Montalabano

  1. När jag var på Sicilien hade Tui en utflykt som hette “I Montalbanos fotspår” och den hade jag gärna varit med på, men missade jag den. Det får bli till nästa gång.

  2. Det märkligaste serie jag nånsin sett. Det är aldrig folk på gatorna. Ändå verkar vara en gaska då stort stad. I polishuset är ganska livat men gatorna är helt döda.

  3. Helt nytt för mig. Men det är det jag gillar med bloggar…man får hela tiden lite tips på både böcker och filmer. Ha nu en fin start på denna soliga Måndag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s