GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Swish i bössan!

5 Comments

Nu har jag testat att stå med bössa för Röda Korset och samlat in pengar till Världens Barn. Det gick bra och vi fick en  hel del pengar på ganska kort tid. Mest av de som inte några kontanter men som fick krypa till Korset (obs Göteborgsvits) när vi sa att det går lika bra med sms eller Swish. Vi fick vanliga kontanter också av vänliga människor.

Jag älskar den här affischen som finns i Röda Korset butik. Det går säkert att läsa vad som står om ni zoomar in bilden. Jag gillar förmaningen att barnen inte ska dricka kaffe på fastande mage. Nu är det väl inte många barn som dricker kaffe men det var säkert vanligare förr.

7 okt 1.jpg

7-okt-2

 

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Swish i bössan!

 1. Så bra att det blev klirr i bössan för ändamålet är verkligen behjärtansvärt!

 2. Swishat gjorde jag när jag köpte majblommor i år. Skyllde på att jag inte har kontanter, och det har jag sällan, så det var sanning. Då sa killen direkt att du kan swisha! heha inte lätt att komma undan… 🙂

 3. Nu kommer ingen undan. Förut gick det att skylla på att man inte hade några pengar i plånboken. Jag har faktiskt swishat iväg en slant till Världens barn jag också..

 4. Kul att det gick så bra med insamlingen 🙂

 5. Bra Göteborgare den!
  Tänk så olika det kan vara från land till land. Här i UK finns inte Swish och vi använder fortfarande mer sedlar och mynt än man gör i Sverige. Vi ligger ofta långt efter här i utvecklingen.
  Bra gjort att samla in pengar!
  Ha en trevlig helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s