GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Så mycket bättre

3 Comments

Årets “Så mycket bättre” präglas av Freddie Wadlings bortgång. Hans tolkningar av de andra artisterna hann spelas in under repetitionerna innan han dog. Att höra dom nu är magiskt. 

Så mycket bättre mår jag också nu. Jag hamnade i trist läge när min läkare som jag hade under 10 år la ner sin praktik. Den nya läkaren på vårdcentralen som jag då blev listad hos insisterade på att jag skulle minska min medicin som jag ätit i flera år för smärte handling. Jag hamnade i en rejäl svacka och hon hade inget alternativ utan fortsatte att hävda att jag skulle ta en låg dos. 

Jag utnyttjade mitt fria vårdval, bytte vårdcentral och har nu en läkare som i stället höjde dosen av medicin och nu mår jag sakta men säkert bättre. 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Så mycket bättre

  1. Gillar också Så mycket bättre, fastän jag inte kommer ihåg att se avsnitten varje gång.
    Bra att det gick fort att få ny medicinering. Att den förre inte trodde på dig! 😦

  2. Vad skönt att du mår så mycket bättre igen 🙂

  3. Ingen som inte är dålig kan förstå hur det är tror jag. Den fällan trillar nog även läkare i och då blir det ju tokigt. Vad bra att du hittat en läkare som hjälper dig att må bättre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s