Security

1 In English. 2 In Italiano. 3. På Svenska

1 Lots of Swedes’ have got their passwords hacked on internet and are advices  to change them. I have no problem except for an very old one on a “Blog Top List”. To be safe I changed my passwords on WP,Facebook etc.

2 Molti svedesi hanno avuto il loro “password”, ha rivelato. Ho fatto bene

3 Enligt SVT har miljontals svenskar fått sina lösenord hackade på nätet. På länken nedan kan man se om man är drabbad. Jag har klarat mig i stort sett men ett password på en gammal blogg-topplista fanns med. Det var längesen jag var inne på en sådan och kommer inte ens ihåg vad jag hade för lösenord då. Jag har för säkerhets skull ändrat mina password. Det bör man nog göra då och då under alla omständigheter. 

https://dold.svt.se/

11 thoughts on “Security

  1. Bra tips för dom som inte tänker på detta. Man bör byta lösenord 2 gånger/ år. Dessutom skall man ha fler än ett mejlkonton. Ett måste, om man skall kunna byta lösenord hos en del leverantörer av tjänster på Internet.

    1. Jag har också typ en hel adressbok. Men framför allt har jag två program som håller reda på mina användarnamn och lösenord. Det är RoboForm och LastPass. Om de läcker mot Internet vet jag ej. Jag har liksom inte den möjligheten att kontrollera detta. Det är ett smart sätt att hålla reda på inloggningarna. Du kan även spara ner dessa filer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s