GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Julkalender på danska

5 Comments

Den anden verden, så heter årets julkalender i dansk TV. Vi har DR1 och följer den så gott vi kan. Det går ganska bra med språket även om vi inte förstår allt. 

En av de bästa julkalendrar som vi har sett var Absalons hemlighet. Den här kanske inte är lika bra som den men ändå sevärd. 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Julkalender på danska

  1. Vi har också två danska kanaler. Undra varför jag inte tänkt på deras kalendrar. Jag som lovhyllat så många danska TV/Film produktioner genom åren.
    Trevlig helg

  2. Danska språket bör vara en av det svåraste i världen. Jag kan läsa dansk text men kan absolut inte förstå vad de säger.

  3. Kväller..Ja det är ett ganska högt tempo på våra vägar.Jag har tur säkert 90% av min väg hemifrån och till Sunnersta är mötesfri(Motorväg),,känns tryggt..Haé Bra.

  4. Min favoritkalender är Sunes jul 🙂 Danska? Jag skulle ge upp direkt… FÖR svårt! 🙂

  5. Håller med en del andra här – förstår danska i skrift, men har svårt att hänga med då de pratar 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s