Biggest loser

For the first time in many years I have lost weight during Christmas and New Year holidays. The reason for this is a severe cold that started 11 December and still hasn’t been cured. It’s getting better though..

Ho avuto un forte raffreddore. Io di solito pesano di più dopo le vacanze di Natale e Capodanno. 

Det här första gången på många år som vikten och midjemåttet har minskat under helgerna! Jag märkte det när jag höll på att tappa byxorna. Midje-och andra mått är met relevant för mig än vikten eftersom jag inte har lust att byta ut hela garderoben. 

Tyvärr är orsaken inte vare sig mer motion eller bättre kost. En kraftig förkylning som bröt ut den 11 december och som fortfarande inte är helt borta har gjort att jag har ätit mindre istället för mer under helgerna. 

11 thoughts on “Biggest loser

  1. Det kan väl kännas bra att har förlorat några kilon, men inte när orsaken beror på sjukdom. Hoppas att ni mår bättre nu både du och hustrun!

  2. Man ska väl aldrig gå ner i vikt av fel anledning. Här visade vågen 1 kg + så nu blir det nya tag igen. Men jag tror att det är lätt avhjälpt.

    Hoppas förkylningen har dragit vidare nu!

  3. Inget ont som inte har nåt gott med sig heter det ju… Men nu är det helt klart dags för dig att bli frisk och från den dumma förkylningen!

    Här har jag ingen våg, men det behövs inte för jag vet att den här kryssningen inte har gått åt rätt håll när det gäller vikten… Attans vad mycket god mat! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s