GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Ice cold 

3 Comments

1 In English  2  In Italiano 3  På Svenska
1

Arnaldur Indriðason is one of the best Nordic crime writers there is. 

Last night was freezing cold but it’s milder today. We still have very little snow in Karlstad. I don’t mind that but I feel sorry for all the children who love playing in the snow 

2

Arnaldur Indriðason è una  giallista islandese. Scrive buoni romanzi polizieschi. 

Abbiamo avuto una notte molto fredda!

3

Arnaldur Indriðason är en av nordens bästa deckarförfattare. Tyvärr kan jag inte läsa på isländska så jag måste vänta på de svenska översättningarna. 

Det har varit riktigt kallt i natt men det är mildare idag. Stark kyla med lite snö gör att tjälen växer till, vilket gör det enklare för skogsaverkning.  Vi har ett litet område som skall tas och det vore bra om det blev av.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Ice cold 

  1. Deckare är inget för mig, huva jag får bara mardrömmar – har alldeles för livlig fantasi… För en halv evighet sedan läste jag isländska, det var riktigt intressant men många ljud vara svåra att få till uttalet på. De låg så fel i munnen.

  2. Jag är så förtjust i kylan. Vore så skönt med en lång promenad, men jag håller på och renoverar ett rum på jobbet och kan inte då tiden är tajt.

  3. Nordiska deckare håller världsklass. både manliga och kvinnliga. Jag gillar t.ex Inger Frimansson.

    // Kao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s