Per aspera ad Astra


1. In English  2 In Italiano 3 På Svenska

1

To get more out of our trips to Italy we study the language. It’s sometimes difficult to find anyone who speaks English and we get lots of training when we struggle to understand what they are talking about. They are so nice and helpful when they hear that we are trying. 

2

Ci vuole pazienza per imparare  l’italiano…..

Abbiamo partecipato a diversi corsi d’ italiano per principiante. Il prossimo corso inizia il 7 febbraio. Abbiamo un insegnante esperto. Lei è anche molto simpatico!

3

Dags att börja plocka fram läroböckerna i Italienskan. Vårterminen börjar den 7 februari och vi har en hemläxa att göra tills dess. Inte så jättemycket men ändå. Vi har världens bästa underbara lärare och då känns det viktigt att inte slarva. 

Jag lär mig en hel del genom att blogga och kommentera lite på italienska. Det blir inte alltid rätt men jag får då milda korrigeringar från min italienska nätvänner. 

5 thoughts on “Per aspera ad Astra

  1. Visst är det underbart med vänliga nätvänner som hjälper och stöttar med språk och allt möjligt. Önskar att det vore all denna vänlighet och trevliga gemenskap som syntes i media istället för motsatsen…

  2. Det märks att jag inte varit så aktiv i bloggvärlden senaste veckorna. Här finns massor skrivet som jag inte läst… Världen går ju inte under för det, men litet synd i alla fall… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s