The World / Il Mondo / Världen

1 In English  2  In Italiano  3 På Svenska

1

I am not a globetrotter but I visited 16 countries. Still a lot compared to friends and relatives in my generation. It could have been more if we hadn’t made so many journeys to Italy. Flags of the 16 countries below. Do you recognize them?

2

Ho visitato 16 paesi in tutto il mondo. 

Vedere le bandiere nella foto. Si fa a riconoscere le bandiere?

3

Jag har besökt 16 olika länder i Världen ( inräknat Sverige). Det är inte så många jämfört med yngre generationer som är uppväxta i vår globala tid men mer än många släktingar och vänner i min ålder har gjort. Det kunde ha varit fler om vi inte hade åkt så många gånger till Italien men det är dit vi vill åka numer. 

Känner du till vilka länder som representeras av flaggorna nedan?6 thoughts on “The World / Il Mondo / Världen

 1. All the more reason to share your experiences for all to learn and grow from. So many are longing to see the world that are unable for a variety of reasons and count on seeing it through our eyes. So please keep sharing your experiences so we can grow and the others following along.

 2. Är dålig på flaggor, men känner kanske igen ca 40% av dem du visar här.
  ——
  16 länder är mycket bra jobbat. Kan du skriva en lista på länderna?

  Har också rest en hel del. Flest gånger till Grekland, Thailand och Indien/Sri Lanka. Att resa är en stor del av livet för mej (eller: har varit).

  För mej räcker det med att åka ut i skärgården för att verkligen känna att jag har REST. I Italien har jag bara varit en gång på 70-talet (norra delen). Italien är alldeles för dyrt för mej, tråkigt nog. Mja – numera är ju alla resor för dyra…:(

  Önskar att kunna åka till S:t Petersburg, även om det blir min sista resa. Från Sthlm kan man åka S:t Petersline via Tallinn och visum ingår i priset, som inte är så värst högt.
  // Kao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s