Bokrean

.This post only in Swedish/ Questo post solo sul Swedish

——————————–

Tog en sväng till bokhandeln idag för att kolla rean. Det är inte som det var förr när det var långa köer utanför entrén när bokhandeln öppnade. 

Jag har hittat en bok som jag tror är intressant.” En amerikansk förlust” av författaren Philip Meyer Den finns också på IBooks på engelska för exakt samma pris som den på rean. Har inte bestämt mig än om och var jag ska köpa boken. .

12 thoughts on “Bokrean

  1. Jag tycker att e-böcker är tok för dyra. Ger inte heller samma känsla. Men det är bara min personliga åsikt. För mig blir ingen ny bok. Tror jag. Jag har så många som jag inte ens hunnit påbörja.

    1. Vi har ca 2000 böcker hemma så jag måste hålla igen med sådana böcker😄 Den här IPhon + är i lagom storlek. Det är tom så att jag nu tycker pappersböckerna är för tunga bör jag ligger och läser Man vänjer sig fort med nyheter

  2. Jag har fått boken rekommenderad, minns dock inte av vem, så jag har köpt “En amerikansk förlust”. Inte läst än, så jag har något att se fram emot.

  3. Ja du, allt förändras, en del till det bättre, än del till det sämre.
    Jag hoppas att pappersboken överlever länge, för e-boken i all ära så är det känslan av papper att bläddra i och tyngd av en bok ändå nåt speciellt.

  4. Något som jag också lagt märke till varken köer eller mycket folk på bok reor längre..
    Och ännu så länge föredrar jag riktiga böcker har läst ganska lite den här vintern men nu har jag kommit till den näst sista boken l Liza Marklunds serie om Annika Bengtzon Lyckliga Gatan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s