GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Gå ner 3-5 cm i vikt

5 Comments

.


Jag ska försöka att gå ner 3-5 cm i vikt. Det handlar då om mitt midjemått. Detta är egentligen en bättre  indikator än vågen. Dels är det viktigt att minska bukfettet, dels handlar det om mina kläder. Jag har inte lust att byta ut alla byxor. 

Jag gick ner ofrivilligt när jag hade hosta och feber i flera veckor. Nu har jag ätit “ikapp” snart om jag inte bromsar. 

.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Gå ner 3-5 cm i vikt

 1. Jag kommer snart att få göra samma lika. Minska på godsakerna. Men det är svårt när man lagar mat i goda vänners lag 🙂

 2. Jag skulle gärna byta hela garderoben. Om det berodde på minskat midjemått alltså…

 3. Samma här. Måste ta mig i kragen. 😊

 4. Ja, det stämmer att midjemåttet säger mer än vågen.
  Önskar dig lycka på färden, utan att du ska behöva vara för sträng mot dig själv.

 5. Det klarar du säkert galant. Själv skulle jag behöva minska mitt midjemått med många fler centimeter än så. De senaste åren har jag lagt på mej flera kilo, utan att det handlar om förändrade eller felaktiga kostvanor.

  Doktorn säger att det helt enkelt handlar om ålder och att vissa kilon varken går att banta bort eller få bort på annat sätt. De sitter där de sitter.

  // Kao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s