GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Dags att deklarera 

6 Comments

Från och med idag går det att deklarera. Jag har varit inne och gjort en snabbkoll. Min egen deklaration är lätt att göra men eftersom hustrun är skogsägare så är hennes lite mer komplicerad. 


.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Dags att deklarera 

  1. Även jag har enkel deklaration, bara att kontrollera och signera. Som ung skrev jag alltid något under övriga upplysningar tex att jag önskade en glad sommar. Det har jag slutat med.

  2. Jag gissar på att du behärskar och är expert på den sysslan.
    I min ungdom brukade jag göra det åt mina kompisar. Så fixade de min bil. 🙂

  3. Så du ska roa dig du 😉

  4. Usch för deklarationen! Den förstör min sinnesro. För mej är det som att nån lägger ett blankt papper framför mej och ber mej läsa.

    Numera har jag inget att deklarera, så jag bara skriver under och skickar in pappret till Skattemyndigheten. Jag dubbelkollar inte ens.

    // Kao

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s