GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Anemia 

33 Comments1 In English

The reason why I have been absent from the “Blogg community ” is due to health problems. Things are better now and I will resume my blogging. 

2 In Italiano

Mi sento molto meglio ora e continuerò a blog. 

3 På Svenska

Nu återupptar jag mitt bloggande

Jag börjar få lite klarhet när det gäller min hälsa. I samband med ett sjukhusbesök av en helt annan orsak upptäckte man att jag hade riktigt dåliga blodvärden. Jag fick en dos järn intranevenöst där och en remiss till vårdcentralen som hanterar frågan nu. Jag vill veta vad som är orsaken och också hur jag ska förbättra blodvärdena. 

Det positiva med ovanstående är att min yrsel, andfåddhet m.m i stort sett försvann efter järntillförseln. Jag har trott att detta har varit biverkningar av min medicin men nu verkar det som det istället beror på järnbristen. 

.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

33 thoughts on “Anemia 

 1. Auguri di una guarigione pronta e duratura.

 2. I know about the anemia very well… I hope you are much better…

 3. Så trevligt att du är igång igen. Nu får vi hoppas att läkarna lyckas reda ut vad ditt dåliga blodvärde beror på. E hel del av Levandrarna, däribland Åke och två av våra barn har en ärftlig blodsjukdom som ger låga blodvärden, men de påverkas inte av behandling med järn. Det är mycket som ska stämma i kroppen!
  Jag har varit lite nere efter en svår attack av förmaksflimmer och hotade med en bloggpaus, men den blev väldigt kortvarig. En solskensdag – så var den över!

 4. I am glad you’re back and feeling better. Please take care of your health. Have a wonderful day.

 5. Drick INTE te vid intag av järmhaltig mat. Te är järn hämmare. Drick juice – C-vitamin som underlättar järnupptaget.

 6. Tanti auguri! buona guarigione!

 7. Skönt att det blivit bättre. Har själv låga blodvärden som man inte hittar orsaken till. Tack o lov påverkas jag inte så mycket av det oftast. Men i kombination med lågtblodtryck så kan det bli lite “yrsligt” emellanåt…

 8. Lätt kompenserat, men visst måste de finna bakomliggande orsaken. Krya på dig!

 9. Ti ho perso di vista causa lavoro. Cosa è successo?

 10. Låter bra att du är på benen igen.
  Jag brukar ta med mig Duroferon (200 mg) till min pappa när jag åker ner. Han känner sig också trött och hängig och han vägrar prata med läkaren om att ta blodprov och kolla. Så han får tabletterna sen av min mamma.

  • Omtänksamt av dig!❤️ Tror att han uppskattar det. Även om det är viktigt att hitta orsaken så är det skönt att lindra symtomen också

   • Tyvärr går inte att prata med honom. Lyssnar inte alls på vad vi säger. Han träffar läkaren en gång i månaden men de pratar nästan inte alls. Han får sin spruta och kollar ibland PSA värden. Jag vet inte varför han är sån för annars han är ganska då bestämd.

 11. Glad to “see” you back and best wishes. ~~dru~~

 12. Skönt att du är tillbaka och att du mår bättre efter järntillskottet. Hoppas du får ett svar snart. Det är ju ovissheten som är värst.

 13. I am pleased you are back and feeling better, Gunnar!

 14. Tanti auguri per una buona ripresa 🙂

 15. Vad härligt att höra! 🙂 ❤

 16. I am on and off here for the same reason. You are not alone. Glad you are better.

 17. Mors.Skönt att du är på banan igen,hoppas du får ordning på dina värden,du verkar ju vara på rätt väg..
  Ja det kan jag tro att HV fansen är glada,,jag lyssnade på matchen och blev lite snopen över att HV vann så pass enkelt..Haé Bra.

 18. Ajdå. Hoppas dom hittar orsaken snabbt – men skönt att du redan mår bättre!
  Kram

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s