GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Saltön

4 Comments

.


En ny omgång av TV-serien Saltön hade premiär igår på SVT. Den här upplagan är baserad på Viveca Lärns böcker Södra vägen till Saltön, Väster om Vinga och Öster om heden. Jag är besviken. Det kändes trögt och inte särskilt nytt när de gamla konflikterna upprepas. Jag tror att jag avstår från att se kommande program. 

.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Saltön

  1. Jag måste säga att jag känner som du, men misstänker att jag ändå kommer att sitta där och titta.

  2. Instämmer. Jag förstår inte hur de gjort rollbesättningen. Känner inte alls igen mig med karaktärerna i böckerna. En stor besvikelse.

  3. Pingback: Tv med fokus på livet | På Gång

  4. Ja det var inte mycket nytt på den ön, bara upprepningar av tidigare händelser men med nya personer. Har inte läst de sista böckerna, så jag kan inte jämföra med dem. Jag gillade den första omgången av både böcker och serien, men sen tappade jag intresset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s