Children’s film / film per bambini / barnfilm

.

In English 🇬🇧🇦🇺🇱🇷

I have watched a children’s film called “NINJAGO ” together with my niece 6 years old. The film didn’t look scary at first but I realized that it’s almost a copy of Star Wars film. My niece told me she had nightmares when she had watched the films. I think it’s due to the darkness rather than the ninjas fighting.

In Italiano 🇮🇹

Ho visitato nostra nipote che ha 6 anni. Le piace guardare una serie televisiva chiamata Ninjago. È eccitante ma antipatico. ” The plot” è quasi la stessa di Starwars. Non mi piace la mia nipote che guarda questo film.

På Svenska 🇸🇪

Jag har tillbringat några dagar i Stockholm med barnbarnet som är 6 år. Just nu tittar hon mest på en serie som heter Ninjago. Det är superhjältar som är uppbyggda av legobitar (självklart kan man också köpa dom som lego) Det finns också appar med spel.

Serien ser rätt oskyldig ut men jag upptäckte att handlingen är nästan identisk med den som finns i filmerna om Starwars. Här är det ninjakrigare istället för Jedi som i Stjärnornas krig. Den ganska mörka intrigen är lite läskig för en 6-åring kan jag tycka.

.

One thought on “Children’s film / film per bambini / barnfilm

  1. Dagens barn har mycket som de själva ska sortera bland det stora utbudet. Vet inte om de är mogna för det. Vet givetvis att de inte själva är mogna för det. 😉 Vad härligt det var att längta till just den veckokvällen då Familjen Flinta sändes. Längta är ett vackert ord. ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s