Eurovision Song Contest

.

In English 🇱🇷🇬🇧🇦🇺

The Swedish song contest Melodifestivalen will take place tonight in Stockholm. The winner will represent Sweden in Eurovision Song Contest May 2018 in Lisboa Portugal.

In Italiano 🇮🇹

Questa sera è la finale del Melodifestivalen. Il vincitore rappresenterà la Svezia nell’Eurovision Song Contest.

På Svenska 🇸🇪

Sista chansen?

Tittarsiffrorna för melodifestivalen har minskat i år, särskilt för Andra Chansen. Jag är en av dom som inte har sett alla avsnitt i år. Att ge låtarna en ny chans tycker jag bara är fånigt och det avsnittet skippade jag. Jag har heller inte sett alla delfinaler men det beror på att annat har varit prioriterat.

Jag ska ge tävlingen en chans i kväll i alla fall. Finalen som i år är i Lissabon sänds när vi är utomlands så det är inte troligt att vi tittar på den.

.

4 thoughts on “Eurovision Song Contest

  1. Låtarna de senaste åren har varit pinsamt dåliga. Så även i år. Vi har några av världens bästa låtskrivare i Sverige och jag kan inte fatta att vi inte kunde åstadkomma något bättre. // Kao

  2. Jag lyssnade mig igenom alla 12 låtarna, sen övergav jag svt1 för andra kanaler. Jag tycker att ingen av årets låtar platsar. Nu vann ju Benjamin Ingrosso med en låt som jag inte gillade, men vem vet…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s